Temizlik Şirketi İstanbul

Temizlik Şirketi İstanbul, olarak firmamız alanında eğitimli ve deneyimli personel kadrosuyla sizlere mükemmel ve kaliteli temizlik hizmetleri sunmaktadır. İnsan sağlığına önem vererek ve insana değer vererek sunduğumuz temizlik hizmetlerimiz tamamen profesyonel düzeyde ve A'dan Z'ye tüm detaylar düşünülerek sizlere sunulmaktadır.

Temizlik Şirketi İstanbul

Kalite ve güvenilirlikten asla ödün vermeyen firmamız, tüm yaşam alanlarınızı gönül rahatlığıyla emanet edebileceğiniz tek lider adrestir. Sektöre adım attığı günden bu yana profesyonelliğinden ve kalitesinden vazgeçmeyen firmamız, insan sağlığına ve müşteri memnuniyetine öncelik veren vizyonu ile yoluna devam etmektedir.

Asos Temizlik Şirketi

Kusursuz ev temizliğinin tek adresi olan İstanbul temizlik şirketimiz evlerinizde tamamen profesyonelce çalışmaktadır. Bu nedenle, günlük hizmetçi, temizlikçi ile karşılaştırıldığında, şirketimizin hizmetleri beş kat daha yüksek bir seviyede kaydedilmektedir. Ev temizlik hizmetlerimiz aşağıdaki aşamalardan oluşmaktadır;

Firmamızdan ev temizliği hizmeti talebinde bulunduktan sonra personelimiz evinize gelerek muayene yapacaktır. Denetimden sonra kaç personele ihtiyaç duyulduğu, hangi malzeme ve ürünlerin kullanılacağı belirlenir. Bu hususlara uygun olarak size bir temizlik şirketinden teklif verilecektir.

Fiyat teklifimizi kabul etmeniz halinde personelimiz randevu saatinde adresinizde hazır olacaktır. Her şeyden önce, tüm odalardaki çöpler toplanır ve bertaraf edilir. Daha sonra tüm odaların erişilebilir tüm yüzeyleri tozlanır.

Mutfağı temizlerken dolaplar silinir, beyaz eşyalar silinir. Ocak, fırın ve davlumbaz gibi mutfak eşyaları kir ve yağdan arındırılır. Daha sonra tezgah üzerine püskürtülerek temizlenir.

Tüm odaların kapıları temizlenir, ayrıca odaların halıları çıkarılır ve zemin temizlendikten sonra tekrar döşenir.

Banyo ve tuvalet temizliğine daha fazla önem veren personelimiz, tuvalet, lavabo, küvet, duşakabin ve fayans gibi aklınıza gelebilecek tüm yüzeyleri yüzeylere uygun temizlik ürünleri ile temizliyor ve son aşamada müşteri memnuniyeti ve onayından sonra temizlikçilerimizi geri çekip evinize teslim ediyoruz sana pırıl pırıl.

İstanbul Temizlik Şirketi Villa Temizliği

Villalar apartmanlardan daha geniş alanlar olduğu için profesyonel temizliğe ihtiyaç duyan başka bir yaşam alanıdır. Alanında uzman ve tüm beklentilerinizi size söylemeden karşılayan personelimiz; Villanızda, banyonuzda, tuvaletinizde, mutfağınızda, terasınızda, balkonunuzda ve tüm odalarınızda detaylı bir şekilde temizlenmektedir.

Villanızın iç temizliği, bahçe temizliği ve düzenlemesi yapıldıktan sonra havuz temizliği de personelimiz tarafından özenli bir şekilde yapılmaktadır. Tüm bu işlemler sırasında personelimiz antibakteriyel temizlik ürünlerimizin yanı sıra gerektiğinde asansör ve benzerleri gibi teknolojik ekipmanlarımızı kullanarak sizlere en hızlı ve profesyonel hizmeti vermektedir.

Kaynak: https://www.asostemizlik.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Jakuzi Modelleri ve Fiyatları - Atlas'da!

Türkiye'nin En İyi Jakuzi Firmaları ve Şirketleri

Jakuzi Atlas ve Koçtaş Fiyat Kıyaslaması - Atlasjakuzi.com